Categorieƫn
Algemeen

2020. Een nieuw begin.

Welkom bij Kattenkop.nl. Om te beginnen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat mag namelijk nog op 1 januari šŸ™‚ . Wat kun je verwachten op deze site ? Af en toe vind ik het leuk om eens wat te vertellen, of mijn gal te spuwen over onderwerpen. Of gewoon iets leuks te delen. Er was al eerder een kattenkop site maar die is niet echt van de grond gekomen wegens tijdgebrek. Nieuwe poging, nieuwe kansen dus. Ik wil het in ieder geval gaan hebben over dating, een proces waar ik nu weer middenin zit . Ook IT gerelateeerde zaken kunnen hier aan bod komen want dat is mijn vakgebied. Maar bovenal opinie. Ik vind namelijk van heel veel dingen wel wat. Ik hoop je hier weer snel aan te treffen en ondertussen ga ik eens broeden op content, maar heb nu wel wat inspiratie om een aantal blogjes online te zetten.

Tot gauw,
Fred