Categorie├źn
Irritaties

Vuurwerk.

Vuurwerk hoort bij oud en nieuw is het verhaal. Alleen beperkt vuurwerk zich niet tot oud en nieuw. Het hele jaar door hoor en zie ik vuurwerk worden afgestoken. Naar mate we dichterbij oud en nieuw zijn neemt de frequentie toe, maar het is het hele jaar door een issue. Mijn kattenkopje trekt dat niet en dus ik ook niet meer en mijn kattenkopje verstopt zich depressief en bang op een donker plekje. Als voorstanders en liefhebbers van vuurwerk zich gewoon aan afspraken en regels houden is er 1 dag overlast. Nu is er sprake van een situatie waarin je je minstens een week lang in een oorlogsgebied waant. Constant zijn er explosies te horen. De politie ? Doet er helemaal niks aan en ik kan me dat wel voorstellen. Worden gewoon bestookt met zwaar vuurwerk. Dus voorstanders, liefhebbers, ga gewoon door met het overtreden van de wet en het veroorzaken van zware overlast. Ga ik lekker lobbyen om vuurwerk helemaal te verbieden en jullie zijn daarin erg goed bezig. Goed voor milieu, mens en dier. Dit is een traditie die wat mij betreft in de prullenbak kan. Eigen schuld dikke bult. Lekker puh. Helaas is het nog niet zover.