Categorie├źn
corona Dating

Nieuw perspectief

Dinsdag, 23 juni 2020

Auw, mijn spieren doen zeer, ik ben moe. Nee, deze keer niet van een stuk fietsen in een te hoog tempo. Daar ben ik wel aan gewend. Maar drie uur wandelen op mooie maar op den duur minder comfortabele schoenen is toch wel een dingetje. 19000 stappen. Dat ben ik niet meer gewend, sterker nog, dat ben ik nooit gewend.

Het gezelschap was betoverend. Mooi, warm, leuk, lief, uitdagend, heerlijk. Lang geleden dat ik dit gevoel had. Drie dagen op rij heb ik je ontmoet. Drie dagen lang werd ik steeds een beetje gelukkiger. Een hand, een knuffel, een zoen.

Op het nieuws zie ik dat het goed gaat met de strijd tegen het virus. Ik geloof er niet in maar maak mezelf ook schuldig aan versoepeling. Toch hou ik mijn hoofd er wel bij. Maar toch even voor vaderdag bij mijn ouders op bezoek geweest. Het was erg fijn om die weer eens in de ogen te kunnen kijken na een maand of vier. Het gaat gelukkig goed met ze.

Langzaam is de lockdown en sociaal isolement een beetje aan het afnemen. Gisteren al weer een aantal mensen gezien. Wel op veilige afstand, maar eentje dus op heerlijke afstand. En dat is geen afstand. Even knuffelen en een zoen. Wat was ik daar aan toe, sterker, ik wil meer. Spierpijn heb ik daar graag voor over.