Categorie├źn
corona Dating Klussen

De eerste keer.

Vrijdag, 26 juni 2020

Ik heb me deze Corona tijd onthouden van het wegbrengen van zooi naar de stort. Vandaag heb ik dat wel gedaan. Er was geen file of rij. Gelukkig maar. Ook gelijk maar even wat spullen naar de kringloop gebracht.

Vandaag heb ik een dag vrij vanwege het feit dat ik de afgelopen week wat meer uren heb gemaakt op een aantal dagen. Dus die compenseer ik vandaag. Dus nog niet officieel maar al wel officieus vakantie. Gelijk maar eens nuttig ingevuld. Stort, kast gekocht, kringloop winkel, kast uit elkaar gehaald, nog meer zooi uitgezocht.

En gekeken wat een behangafstoommachine huren zou kosten voor een week of zo. Dat is net zo duur dan er eentje kopen, helaas het eerste apparaat is al weer aangekocht. En voor het eerst hoefde ik niet in de rij te staan bij de bouwmarkt.

Vandaag is het verder veel te warm om aan het werk te zijn. Dus dat doe ik dan ook maar niet. Misschien straks nog even als het weer omgeslagen is want dat is voorspeld. Maar tot die tijd is stilzitten de beste optie.

Of ik na dit weekend nog een date heb ik weet ik niet, ik vind het erg leuk, zij twijfelt. Zit met zichzelf in de knoop, dus dat helpt ook al niet. Toch wil ik er graag voor je zijn, ik denk dat we wel een leuk stel zouden kunnen worden. Maar goed, we moeten het wel allebei willen. Het zou een enorme domper zijn als dit niet lukt.

Update zaterdag: mijn gevoel werkt prima. Damage control: M, ik vind je leuk, ik vind je aantrekkelijk, ik ben verliefd op je. Ik wil er zijn als je me nodig hebt, wat jij doorstaat herken ik op een aantal punten. Niet alles, maar wel veel. Use me to help you. Ze is er alleen nog niet aan toe en dat herken ik wel.

Dus niet uit eten, zou de eerste keer sinds Corona zijn. Jammer. Ik kan wel janken. Je bent lief, maar ik ben niet klaar voor een relatie. Dat klopt, dat ben je niet. Ik ben wel heel vaak lief, in veel gevallen, maar niet altijd. Ik neem vandaag de beslissing te wachten op je. Daten sucks sowieso big time. We gaan wandelen en fietsen ­čÖé

De versoepelingen zijn er niet voor mij. Ik kan er helemaal niks mee. De Nederlandse samenleving kijkt alleen naar gezinnen. Kinderen, pubers, jongeren. En alles wat daar bij hoort. Ik ga voortaan stemmen op een partij dat hun pensioen bedreigt en de mijne veilig stelt. Fuck you want ik ben hoofdsponsor van deze misstanden. Onvrijwillig. Jongeren zijn een bedreiging voor mijn gezondheid. Puur uit egoïstische motieven, respect voor andere bevolkingsgroepen is er niet. Social media, de waan van de dag, kortzichtig gedrag blijk gevend aan totaal gebrek aan intelligentie. Geen reclame voor ons onderwijs. Maar die egoistische houding en totaal gebrek aan niveau vind ik kwalijk. En die wens ik dan ook niet te ondersteunen. Fuck you too.