Categorieƫn
corona Dating Klussen

De afleiding(en)

Zondag 5 juli 2020

Deze week was het druk. Vakantie met een doel. Gelukkig waardeloos weer. Dat wil je niet tijdens een vakantie maar tijdens Corona en met andere doelen (in huis klussen) is dat beter. Gisteren mijn nieuwe kantoor opgeleverd. Draden opgeruimd/ weggewerkt. Mijn switch heeft 12 actieve connecties in deze ruimte. Geluid is ook weer in orde, alleen de verlichting zint me nog niet. Ik denk dat ik een lampje ga vervangen voor iets met wat meer pit.

Deel 2 van de vakantie is begonnen. Viel gelijk weer zwaar tegen. Dacht vandaag het behang er af te hebben en de gaten gevuld. Behang kost me nog een dag of zo, gaten een uur. Leidingen verven ook wel een uur. Beetje optimistisch ingeschat, twee of drie lagen behang met Duitse degelijkheid zijn toch wat lastiger te verwijderen dan de andere ruimte. Het lukt wel maar de marge die ik had om leuke dingen te doen verdampt snel. Vrijdag komt de tapijtlegger, dan moet de boel wel in de verf zitten.

Ondertussen kom ik om in de afval. Al vier zakken die niet passen in de container. En dat worden er straks acht of zo. Ook het constant moeten verplaatsen van spullen van a naar b naar c naar a is niet leuk, kost veel energie. Het weggooien van 6 kasten vereist improvisatie. De nieuwe zijn in aantocht of staan in heel veel pakketjes in de garage. Nu even geen ruimte voor.

Ontspullen gaat dus wel prima, kan het kennelijk doen met 4 kasten minder. Maar het improviseren duurt nog wel een paar weken, wellicht en paar maanden. Er is namelijk nog een ruimte die een nieuw tapijt nodig heeft. Kijken wanneer de tapijtenboer daar ruimte voor heeft. Als dat is gebeurd kan ik dan de ladder op om de kozijnen te doen. Leuk een eigen huis.

Hoorde vanavond dat er weer regio’s op slot gingen vanwege Corona. Heeft mijn nieuwe vriendin (nu even vriendschappelijke relatie) ook last van. Dat zou jammer zijn, ze is toe aan iets van vakantie en er even uit zijn. Buitenland is natuurlijk een gok in deze tijd. Toch zien we steeds vaker weer vrijheden die ingeperkt worden. Een kwestie van tijd tot dat hier ook gaat gebeuren aangezien mensen moeite hebben om zich te kunnen motiveren om veilig gedrag te vertonen.

Daarmee leg ik me steeds meer beperkingen op. Select groepje mensen die ik zie, winkels zo weinig mogelijk en op slimme momenten. Sporten in mijn eentje in rustige gebieden. Ik heb geen behoefte deel uit te maken van de tweede golf. Die gaat ook hier wel uitbreken over een afzienbare tijd. Eerst maar even het behang afstomen, schilderen, kasten monteren.

En dating met vrouwen heb ik wel even gezien, niks te bieden en veel noten op de zang. Eigen leven met vaak nog kinderen thuis, drukke baan, veel andere activiteiten en daar moet ook nog even een partner in gepropt worden. Moet natuurlijk wel 100% passen in het beeld van mevrouw. Voornamelijk nemen en wat heb je te bieden ? Weinig aantrekkelijk uiterlijk, weinig aantrekkelijk karakter, weinig aantrekkelijke tijdsbesteding. Sauna, dansen, verre vliegreizen, yoga, strand en zon, muziek uit de jeugd en dan net waar ik niet van hou, vegetariƫr omdat iedereen dat is tegenwoordig. Allemaal niet mijn ding, saai. Dus maar even niet mijn profiel geactiveerd. Dan liever alleen. Ik wil weer leuke meiden in het wild tegenkomen. En dat lukt nu even niet. Kut Corona.