Categorie├źn
corona Dating Klussen

Een rustige week ?

Zondag, 26 juli 2020

Deze week begon rustig. Even bijkomen van de fysieke inspanningen van de afgelopen tijd. Tijdens de weekstart op het werk werd ik geconfronteerd met het feit dat mijn voormalig directe collega’s zo ongeveer aan hun laatste week bezig zijn bij onze afdeling. Dat komt zo wel erg dichtbij. Gelukkig stond ik niet op het lijstje met mensen die een andere uitdaging moeten zoeken. Dat is niet iets wat je wilt in deze tijden.

Dinsdag kreeg ik een spontane uitnodiging om te komen eten. Leuk, even naar een vriendin om gezellig samen te eten. De gespreksstof lijkt maar niet op te raken tussen ons, dat is een goed teken.

In de media wordt de roep om mondkapjes steeds sterker. Daar baal ik wel van want ik wil niet zo’n ding op en zal er ook alles aan doen om dat te vermijden. Dat betekent dus dat, mocht deze maatregel worden afgekondigd, ik verder beperkt zal worden in mijn bewegingsvrijheid. Dat wordt dan mede veroorzaakt door mensen die op zijn zachts gezegd de teugels laten vieren en die daarmee ook anderen daar de dupe van laten worden.

De week gaat zo snel voorbij en vrijdag krijg ik bezoek. Blijft ook gezellig eten dus dat is leuk. Kan ik mijn beperkte kookkunsten ook eens laten zien. Afsluitend een wandeling van 10 km zorgt er voor dat ik ook nog wat in beweging ben.

Zaterdag is grotendeels in het teken van waakdienst. Altijd een beetje jammer van je tijd. Levert weinig op en is een behoorlijke wissel op te bewegingsvrijheid. Het schijnt er bij te horen.

Zondag voor het eerst eens uit eten geweest. Anderhalf meter is een lachertje, het eten en het gezelschap niet. Was wel even lekker om dat weer eens te doen en me lekker te laten verwennen met Italiaanse specialiteiten. Heerlijk. Ondertussen doemt een dilemma op.

Nog wel even een paar dagen hard moeten werken om de aanstormende tapijtlegger komende maandag te kunnen ontvangen. Kasten leeg, kasten afbreken en afvoeren, kamer leeg. Even geen Corona. Maar ruim op tijd klaar met deze klus.