Categorie├źn
Introductie

Over een andere boeg

Zondag 30 augustus 2020

Waar eerder deze blog voornamelijk ging over mijn beleving van de coronatijd, wat ik er van vond, wat voor een impact het op mij had, heb ik besloten om het allemaal heel anders te gaan doen en in plaats van corona andere onderwerpen te kiezen. Iedereen komt die rotziekte inmiddels mijlenver de strot uit. Dus een herstart van deze blog. De corona artikelen zijn gearchiveerd.

Wat kun je hier dan verwachten ? Ik ga schrijven over mijn hobby fietsen, mountainbiken en aanverwante zaken. Ook kan ik wel eens een opinie schrijven over iets waar ik dan een mening over heb. Of IT gerelateerde onderwerpen. Of mooie en of lekkere producten waar ik ervaring mee heb. Kortom, het kan van alles zijn. Je kunt elke week een publicatie verwachten.

Tot ziens !