Categorie├źn
corona

Zucht, daar gaan we weer

Zaterdag, 18 december 2021

Vandaag lijkt het er op dat we weer met z’n allen op slot gaan. Met de feestdagen in het vizier wordt er straks weer een reeks beperkingen afgekondigd. Om moedeloos van te worden.

De concerten en voorstellingen die ik deze maand zou bijwonen zijn of afgezegd of voor de zoveelste keer verplaatst. Straks is alles weer dicht en kun je nergens naar toe. Niet dat ik ergens kwam maar dat behoort dadelijk niet eens meer tot de mogelijkheden.

De videovergaderingen en het thuis werken komen me de keel uit. Stress en depressie liggen hier op de loer, weer een eenzame kerst en oud en nieuw. Ik heb er geen zin meer in, de rek is er helemaal uit.

Hoe mooi zou het geweest zijn als we na twee jaar eens een overheid hadden die visie had en vooruit keek. Bijvoorbeeld dat deze week de laatste booster prikken waren gezet in plaats van de eerste. Gelukkig krijgen we straks een nieuw bestuur in dit land, dus dan gaat het vast veel beter.

En we leefden nog lang en gelukkig….