Categorie├źn
Irritaties

Dierenpartij.

De laatste paar dagen worden we in de media getrakteerd op hoe het mis kan gaan in een organisatie. Deze organisatie is hard gegroeid door goede verkiezingsuitslagen. Tijd om als 1 issue partij eens wat breder te ori├źnteren.

Dat was voor de sektarische oprichters een gruwel. Gekonkel, leugens, gemene spelletjes en weet ik nog wat om te zorgen dat de partij bij haar oorspronkelijke 1 issue zou blijven.

Het gevolg is dat er vlak voor de verkiezingen in de media een vuile strijd wordt gestreden. Wie schuld heeft en wie er gelijk gaat krijgen is niet belangrijk. Er zijn in deze strijd alleen verliezers.

Jaren heb ik op dit clubje gestemd. Dat was ik al niet meer van plan sinds een aantal maanden. Nu weet ik dat heel zeker.

Het stemadvies heb ik maar van mijn kliko’ s verwijderd.